Lépj be fb-on a teljesértékű növényi étrend csoportba. Használd a keresőt, minden fontos infót megtalálsz.
molnarmarcell, nem vagyok kövér, sőt, izmos vagyok. Képet nem küldök, de hasonlóan nézek ki ehhez:
Inkább izmosabb kicsit.
Kérdező! Most akkor te vegán vagy és elvileg válaszolsz az itt feltett kérdésekre? Mert az eredeti kérdésed inkább csak elméletinek tűnt.
Egyébként tőled nem kérdeznék, vagy úgy általában egy idegentől, mert nem érdekel a téma. Hogy elméletileg mit kérdeznék, azt meg már megírtam.
Arra, amire minden vegán ugyanazt mondaná, igen, szívesen válaszolok. Ha valaki háromszor is ír, hogy válaszoljak, arra is, mikor egyébként arra nem válaszoltam volna, mert nem gondoltam, hogy felém irányul.
De a kérdés célja valóban az volt, hogy azoknak, akik érdeklődnek ez iránt az irány iránt, megválaszoljam az általános kérdéseit.
Ha tőlem nem kérdeznél, akkor ne, vagy pedig ne vedd figyelembe a választ, amit írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!