"Hogy hogy áll a húsevőkhöz"
Etikailag elítéli.
" tiszteletben tarja e ha valaki "rántott húst rántott hússal" életmódot folytat?"
Te tiszteletben tartanád ha valaki "rántott kutyahúst rántott kutyahússal" életmódot folytat? Ha elítéled a kutyák étkezési célból való megölését, biztosan nem.
A kalciumról nem tudok, azután még nem olvastam utána.
Négy oka van annak, hogy valaki a vegánság mellett dönt.
1: az etika. Az élet az élet, legyen akár egy disznóé, akár egy emberé. És egy élet fontosabb, mint egy szendvics.
2: a környezetvédelem. A világon a vezető környezetszennyező iparág a húsipar (43%-át okozza az összes környezetszennyezésnek, azt hiszem).
3: egészség. Ha jól és tudatosan csinálod, akkor a vegánság sokkal egészségesebb, mint a húsevés.
4: azért, mert ez a menő.
Én is azt kérdezném, hogy miért döntött így. Ha ez a négy oka van, akkor a négy közül melyik miatt. Ezen kívül azt, hogy a nem vegánokhoz hogy viszonyul.
Egyébként a 3. okkal nem értek egyet, nem egészségesebb, semmilyen konkrét bizonyíték nincs rá, de ettől függetlenül, téves információk alapján hiheti azt, hogy egészségesebb és ezért lesz vegán.
Én visszakérdeznék, hogy miért akarsz napi 1000 mg kalciumot bevinni?
A Daily Dozen van esetleg webesen is? Mert én appokat nem tudok használni :(
Amúgy én is azt kérdezném, h miből mennyit kell enni, h minden tápanyag meglegyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!