Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Vegák ha valaki megkérdezi,...

Vegák ha valaki megkérdezi, hogy miért nem ettek húst akkor mit mondtok?

Figyelt kérdés

Már pedig elég gyakran megkérdezik és kicsit unom h magyarázkodnom kell, nyilván más az ha valakit tényleg érdekel, de napi szinten ti milyen egyszerű de lényegre törő választ szoktatok adni?

Esetemben az nem igaz, hogy nem szeretem s ezrét nem eszem.

2015. aug. 27. 22:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
28%
Én azt szoktam mondani, hogy elvből vagyok második típusú vegetáriánus, azaz csakis növényevő állatokat eszem.
2015. aug. 27. 22:41
 2/14 anonim ***** válasza:
0%
Növényevő éllatot? :D Mi van veled ember...
2015. aug. 27. 23:46
 3/14 anonim ***** válasza:
O.o Az hogy?:D
2015. aug. 28. 06:27
 4/14 anonim ***** válasza:
91%

- De miért nem eszel húst?

- Mert nem szeretem. És te miért eszel?

- Mert szeretem.

- Nagyszerű.

2015. aug. 28. 09:50
 5/14 anonim ***** válasza:
85%
Egy lehetséges frappáns válasz: Mert az állatok a barátaim, és a barátaimat nem eszem meg.
2015. aug. 29. 00:47
 6/14 anonim ***** válasza:
43%
Nem tetszik a globális felmelegedés, álmomban akarok meghalni nem szívrohamban vagy mellrákban, a malac amit megeszel értelmesebb mint a kutyád és a 3 éves tipegőd együtt, meg egyébként is, a testem nem egy rohadt temető.
2015. aug. 30. 22:08
 7/14 anonim ***** válasza:
Mert mi van a növényi hulladékkal ami épp elrohad?:D
2015. aug. 30. 22:09
 8/14 anonim ***** válasza:
62%
kib*szott-tat akartam mondani, csak a rohadt kevésbé offenzív.:D
2015. aug. 30. 22:15
 9/14 lencsefőzelék ***** válasza:
75%

Nyomtasd ki ezt, és dugd az orra alá annak, aki kérdezősködik:

[link]

2015. szept. 2. 00:48
 10/14 anonim ***** válasza:

Sok évig voltam vega és manapság sem szoktam húst enni, de még soha senki nem kérdezte meg ezt, azt hiszem. Vagy csak elfeledtem, de napi szinten tuti nem volt :D

Manapság, ha röviden kéne válaszolnom, valószínűleg azt mondanám, unom. Akármilyen finom húsról is legyen szó (pl. lazac, abból még a tenyészetett is jó, másféle jó húst nehéz szereznem), évi pár alkalom fölé kegyetlenül nehéz lenne mennem, mert tényleg unom.

Bolti húst pár halon kívül pedig elvből semmiképp.

Illetve ma már azt mondanám, ketogén diétán vagyok s azt nem tudom hússal csinálni, mert túl sok lenne a fehérje. Bár ez nem rövid válasz, ha érdeklődő a másik, nem baj, szívesen beszélek az étrendemről :D

A "nem szeretem" is remek válasz, ha valaki nem szereti, vagy akit nem zavar, ha nem mond igazat. Én mindig szerettem a házi disznótorost, vega koromban is. Épp csak nem ettem meg.

2015. szept. 3. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!