Légpuska / légfegyver tulajok! Mit mondtok ha valaki megkérdezi egy puskatok/fegyvertok láttán, hogy mi van benne?
Sportlövészet céllal heti 2 alkalommal kénytelen vagyok átutazni a fél várost egy légpuskával (szivacsos zöld fogantyús tokban van a fegyver, tehát csak a tok látszik, de az alakja beszédes)
Tegnap is találkoztam a buszon egy ismerőssel és a barátaival, aki kérdezte hogy mi van benne?
Ha mondom, hogy egy légpuska, akkor megy a "hű, há" és a "meg lehet nézni"
Ezeket elkerülendő mit lenne érdemes mondai vagy milyen trükkel tudnám "álcázni"
Nem szégyellem, csak kellemetlen mikor egy sima légpuska miatt furán néznek az emberre
- Mi van benne?
- Légpuska.
- Óóóó, meg lehet nézni?
- Nem, ez közbiztonságra különösen veszélyes eszköz, mi meg most közterületen vagyunk, csak elcsomagolva birtokolhatom itt. Ha elővenném, az garázdaság lenne, amire biztosan te sem szeretnél felbujtani, ugye?
De hát tényleg fegyverrel rohangálsz. :)
Az egyetemre ne vidd be azért, lehet, tiltja a házirend.
A szóbeszéd ellen nem tudsz mit tenni. Aki szívózik, annak esetleg mondd azt, hogy KÉT fegyver is van nálad, a másikat bekaphatja :)
ez ötletes válasz :-)
Természetesen nem az egyetem rohangálok vele, de a legtöbb ismerősöm egyetemista vagy ott dolgozik.
A legjobb tényleg, ha nem foglalkozom bele, csupán nem gondoltam volna korábban, hogy ennyire éretlenek az emberek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!