Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Hal az ugye nem számít annyira...

Hal az ugye nem számít annyira húsnak?

Figyelt kérdés
2021. jún. 30. 13:04
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
40%

23

En is divat vega vagyok akkor.

Eszem halat, tojast, tejtermekeket.

Hust is ennek, elarulom, mert IMADOM, annak ellenere is, hogy szeretem az allatokat. De inkabb lemondtam rola. ;)

25

Te is buszke lehetsz magadra. “Kosz, nem kerek”. Ahaaa. Annal a 2-3 csaladnal igen, akikhez talan enni is beugrunk neha. Most aztan megmondtad a frankot. Ilyen egyszeru? Hat nem. A tobbi esetben 26-os esete all fenn. Es baromira unom már en is, hogy mindenaron leakarjak nyomni a torkodon. Nem, nem teszik. De szoban mindig ott van a folyamatos inzultacio. “Most akkor vega vagy, vagy nem? Azt sem tudod jo dolgodban mit csinalj.”

Nem mintha nem tennek tobbet az allatokert máris mint ők.

2021. júl. 1. 06:09
 32/40 anonim ***** válasza:
71%

Hjah, hát én nem járok össze olyanokkal, akik ilyen szinten beszólogatnak. Az élet túl rövid ahhoz, hogy olyan emberekkel töltsük, akik utálnak és semmibe vesznek. :) Volt olyan haverom, aki belém kötött ilyesmik miatt, nem véletlenül írom hogy "volt" haverom. :D

2021. júl. 1. 10:17
 33/40 anonim ***** válasza:
70%

32, lehet hogy ritka jó érzékkel választod meg a barátaidat, a párod családját, a párod családjának a teljes rokonságát, stb.

de ha elmész mondjuk egy céges vacsorára, akkor hogy oldod meg, hogy ne maradj éhen, de ne is mondjuk mirelit brokkolit bányásszanak elő neked a hűtőből? ha tudják rólad a kollégák, főnökök, hogy vegetariánus vagy, biztos nem fognak steak étterembe vinni (vagy legalábbis olyan helyre ahol csak hús van). de ha annyit tudnak rólad, h ez az ember finnyás, és összevissza eszik, néha húst néha zöldséget, akkor bizony nagy ívben letolják a preferenciáidat....

2021. júl. 1. 11:10
 34/40 anonim ***** válasza:
65%

A barátaimat természetesen igen, a párom családjának egy része jó fej, a többiekkel meg nem kötelező a pofavizit ha egyébként nem szeretjük egymást. :)

Céges éttermi vacsorán az eddigi 30 évem alatt nem voltam még, de azért Budapesten az éttermek nagy részében van valami húsmentes kaja, nem félek hogy éhen pusztulnék.

2021. júl. 1. 11:16
 35/40 anonim ***** válasza:
63%

Én azért jópár céges vacsorán és esküvőn voltam már ahol nem jeleztem előre hogy vegetariánus vagyok és eléggé éhen maradtam

Ez még abban az időszakban volt amikor azt hittem, hogy csak az lehet vega aki 100%-ban húsmentes életet él

De a gyerekkorom is erről szólt (amikor még azt se tudták mi az a vega, stb) h köretet ettem magában

De az h én mondjuk hogy az 1000 fajta húsos ételből én megeszek 2-t, és azt is csak ha épp olyan kedvem van, tehát évente 2-szer, az egyáltalán nem kompatibilis a rendezvények étlapjával.

2021. júl. 1. 11:30
 36/40 anonim ***** válasza:
70%
Én a halat a többiekkel ellentétben nem húsnak látom, hanem egy állatnak...
2021. júl. 2. 16:38
 37/40 anonim ***** válasza:
91%
A hal az állat, az állatnak pedig húsa van.
2021. júl. 3. 15:18
 38/40 anonim ***** válasza:
36%
Ilyen erővel a gyümölcsnek is van húsa! Nem az a lényeg, hogy hús -e vagy sem, hanem hogy ki kell e hozzá használni állatokat vagy sem. Lásd a nyomtatott hús is vegán!
2021. júl. 4. 23:11
 39/40 anonim válasza:
92%
A hal teljes mértékben hús. sokan tévhitben élnek.
2021. júl. 5. 14:00
 40/40 anonim ***** válasza:
22%
Mindenki tudja, hogy a hal gyakorlatilag zöldség.
2021. aug. 6. 22:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!