Ha csak megkóstolom a párom kajáját, az vegán?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy az az étel ígyis úgyis elfogy, ergo nem bántottam állatokat vele. Tehát vegán. Ezt jól gondolom?2021. jún. 28. 22:34
41/50 anonim válasza:
A mozgalom nevében semmit nem kérhetsz ki, hiszen te csak egy ember vagy. Nem beszélhetsz egy egész csoport nevében.
42/50 anonim válasza:
Akkor olvasd el a 39es kommentet
43/50 anonim válasza:
Nem ugyanaz közölni a tapasztalatokon alapuló tényt, miszerint a LEGTÖBBEN ilyenek meg olyanok, meg kikérni valamit mások nevében.
44/50 anonim válasza:
A hozzád hasonlók miatt utálják a vegánokat, és meg is értem sajnos . Ez is egy tapasztalaton alapuló tény. Egyet ne felejts el, hogy ezzel ártasz a legtöbbet a mozgalomnak, és az állatoknak.
45/50 anonim válasza:
Szerintem meg a hozzád hasonlók miatt utálják a vegánokat.
Nézd meg a pontozást hogy a többiek szerint mi a helyzet 🤷♀️
46/50 anonim válasza:
Mi a gyűlölködés azon, hogy állati eredetű élelmiszert enni nem vegán? Többen is írtuk, hogy semmi gond a kóstolgatással, de TÉNY hogy nem vegán. Ebben mi a gyűlölködés? :D
47/50 anonim válasza:
Nem érdekel a többiek pontozása. A lány sértve érezte magát miattatok, a többiek azért pontoznak le mert igazam van, csak kellemetlen nekik.
48/50 anonim válasza:
Tehát ha szembemész az autópályán a forgalommal, akkor mindenki más a hülye.
49/50 anonim válasza:
Az autópályán nem, de ilyen fórumon simán.
50/50 anonim válasza:
Kérdező, nekem egyszer a pasim próbálta beadni, hogy nem csalt meg, mert csak orál volt. Ha érted a párhuzamot! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!