Ha csak megkóstolom a párom kajáját, az vegán?
"Nem mondtam, hogy vegán vagyok, nem mondtam hogy kívánom a húst... Törekszek alacsonyan tartani"
Tehát nem vagy vegán, de akkor meg pláne mit számít egy falat kóstoló? :D
Úristen, ez a gyűlölet, ami itt egyes emberekből jön, az elképesztő. És még ti vagytok elvileg a békés emberek, akik nem esznek állatot. Meg kéri szegény hogy hagyjátok békén, de még csak osztjátok tovább..
Kérdező: "A veganizmus az állati eredetű termékek használatának mellőzése és az ehhez kapcsolódó filozófia, ami elutasítja az érezni képes állatok árucikk státuszát; amely megnyilvánul a táplálkozás, a szórakozás, a ruházkodás és a higiéniai termékek választásában is."
Tehát, az életed minden területére kiterjedően kerülöd az állathasználatot, és az állati eredetű termékeket, élelmiszereket, stb.
35 te most konkrétan leállatoztad a kérdezőt :D
Mert úgy beszélsz róla mintha a vegánoknak őt kötelező jelleggel imádniuk kellene. "És még ti vagytok elvileg a békés emberek, akik nem esznek állatot."
A vegánoknak szeretni kell az embereket? Az állatok szeretete miatt vegán az ember (már aki nem divatból) tehát ha végigfuttatjuk a gondolatmenetedet, miszerint milyen felháborító hogy a békés vegánok kiakadnak ha valaki teljesen eszement dolgokat írogat, akkor szerinted az a valaki egy állat akit szeretnie kell a vegánoknak :D
Talán sokan épp azért szeretik az állatokat mert sokkal méltóbbak a szeretetre mint az emberek.
Pl egy állat soha nem beszél úgy senkivel, mint amit te megengedsz magadnak másokkal szemben.
Az állatvédők nagyrésze is utálja az embereket, ami nem véletlen. Épp azért teszik fel az életüket az állatok védelmére mert látják hogy milyen gusztustalan faj az ember és miket képes csinálni ártatlan állatokkal.
De azt hittem hogy ezekkel a dolgokkal mindenki tisztában van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!