Igazi vegánnak csak az nevezhető aki azon túl hogy nem eszik állati eredetű összetevőket, egyáltalán nem használ állati eredetű termékeket.Szóval?
Mindenhová gyalog megy vagy legfeljebb fából készült biciklivel jár és ilyet,hogy mobiltelefon, számítógép még csak hírből sem használ.
Akkor kérdem én azokat a "vegánokat" akik a kőolajból készült mobiljukról írkálnak, milyen alapon nevezitek magatokat etikus vegánnak?Nem érzitek hogy ugyanúgy kizsákmányoljátok az élővilágot, akárcsak a romlott lelkületű húsevők?
erre mit kelljen érvelni ember? Egyértelműen látszik a frusztrációd a vegánokkal kapcoslatban.:D Próbálsz mindenbe belekötni, hogy lekicsinyitsd a jelentésüket és álszenteknek tituláld őket. :D
Mit szeretnél ezzel elérni? Kisebbségi komplexusodat ezzel szeretnéd kompenzálni? Úgy érzed, hogy szerinted ők jobbnak gondolják magukat nálad de te ezt másképp gondolod?
Ha valaki diétában a vegánságot preferálja akkor legyen szélsőséges? Álljon át zero waste üzemmódba? Máskülönben ne legyen vegán vagy ne nevezze magát annak?
Továbbra is..mi a célja a kommentednek?
Hát en nem vagyok vegan, de ez teljes mértékben hülyeség.
Egyébként pedig az a lényeg, hogy ők máris többet tettek a környezetért, mint te. Én is próbálok környezettudatos lenni, de ez apró lépésenként megy csak, és nem is várható el, hogy x számú teljes mértékben beáldozza magát azért, hogy te vígan eszegesd a hat féle nejlonba csomagolt, adalékanyagokkal megspékelt... akármidet.
Mindenkinek a saját háza tájékán kéne söprögetnie. Inkább légy boldog, hogy a vegánok ennyivel hozzájárulnak a te jólétedhez is. Te mit teszel a környezetért?
Amúgy meg, mit fáj neked, hogy más mit eszik?:D
Kizsákmányolni a világot? A veganizmus egy ÁLLATjogi mozgalom. A kérdés teljesen értelmezhetetlen.
A veganizmus definíciója a Vegan Society alapító okirata szerint:
"A veganizmus egy filozófiát és életmódot jelöl, amely igyekszik kizárni – amennyire csak lehetséges és megvalósítható – az állatok kizsákmányolásának és a velük szembeni kegyetlenségnek minden formáját."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!