Ha az izzadság sós, akkor miért nem használható ételek ízesítésére?
Na ez eléggé beteges kérdés...
Te lenyalnád egy vad idegen izzadt testét?Kb ez.Lehet hogy csak én vagyok így ezzel de szerintem undorító...
Igen mindenki hülyeségnek tartja.Ma már a só nem fizetőeszköz, mint hajdanában, nincs aranyárban, mindenki számára elérhető.A hónalj izzadsága maga egy baktérumtenyészet...
Más testnedvek hasznosítása nem jut még eszedbe ? Pedig van néhány, de nem írom le, mert nem akarom, hogy az olvasók gyomra felforduljon.
Haladjunk tovább ebben a "gusztusos" témakörben. :)
A nyál -többek között- lizozimot is tartalmaz. Ez az enzim roncsolja a muerint (sejtfalakba beépülő fehérjét) így komoly fertőtlenítő hatással bír.
Ha követjük a Te koncepciódat:
az egészségügyben ezentúl ne használjanak drága és mesterséges úton előállított fertőtlenítő szereket, hanem csinos nővérkék nyalogassák a fertőzött területeket?
Na ne! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!