Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha az izzadság sós, akkor...

Ha az izzadság sós, akkor miért nem használható ételek ízesítésére?

Figyelt kérdés
Biztos vagyok benne, hogy sok kultúra főzte így az ételét. Ez egy természetes testnedv, ami tudtommal nem mérgező, ugyanakkor jó sós. Nem vicckérdés, komolyan érdekelne.
2017. febr. 28. 19:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
????
2017. febr. 28. 19:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/12 A kérdező kommentje:
Mit nem értesz, barátom?
2017. febr. 28. 20:00
 3/12 anonim válasza:
100%

Na ez eléggé beteges kérdés...

Te lenyalnád egy vad idegen izzadt testét?Kb ez.Lehet hogy csak én vagyok így ezzel de szerintem undorító...

2017. febr. 28. 22:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/12 A kérdező kommentje:
De nem a testéről kéne lenyalni, hanem lecsapolnák és az ételbe tennék.
2017. febr. 28. 22:23
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
1. Ki mondta hogy nem lehet?
2017. febr. 28. 22:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/12 A kérdező kommentje:
Mindenki hülyeségnek tartja.
2017. márc. 1. 07:28
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen mindenki hülyeségnek tartja.Ma már a só nem fizetőeszköz, mint hajdanában, nincs aranyárban, mindenki számára elérhető.A hónalj izzadsága maga egy baktérumtenyészet...

Más testnedvek hasznosítása nem jut még eszedbe ? Pedig van néhány, de nem írom le, mert nem akarom, hogy az olvasók gyomra felforduljon.

2017. márc. 1. 11:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/12 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm az érveket!
2017. márc. 1. 11:55
 9/12 veterán vas ***** válasza:
100%

Haladjunk tovább ebben a "gusztusos" témakörben. :)


A nyál -többek között- lizozimot is tartalmaz. Ez az enzim roncsolja a muerint (sejtfalakba beépülő fehérjét) így komoly fertőtlenítő hatással bír.


Ha követjük a Te koncepciódat:

az egészségügyben ezentúl ne használjanak drága és mesterséges úton előállított fertőtlenítő szereket, hanem csinos nővérkék nyalogassák a fertőzött területeket?

Na ne! :D

2017. márc. 1. 13:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/12 aperitif ***** válasza:
100%
Mert baromi drága lenne az előállítása, és a közvetlen fogyasztásra alkalmassá tétele. Amíg egy kiló bányasó előállítható 20-30 forintból, addig egy kiló izzadtság összegyűjtése, sterilizálása, egyéb, nem kívánatos anyagoktól való elválasztása lenne több ezer forint. És ha ezzel meg is volnánk, akkor ki lenne az a fogyasztó, aki megvenné Kovács István öntödei munkás hónaljizzadmányát, hogy a vasárnapi húslevest azzal ízesítse? Én biztos nem.
2017. márc. 1. 14:01
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!