Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha az izzadság sós, akkor...

Ha az izzadság sós, akkor miért nem használható ételek ízesítésére?

Figyelt kérdés
Biztos vagyok benne, hogy sok kultúra főzte így az ételét. Ez egy természetes testnedv, ami tudtommal nem mérgező, ugyanakkor jó sós. Nem vicckérdés, komolyan érdekelne.
2017. febr. 28. 19:27
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Jó, értem :) Lehet, hogy egy kicsit hülyeség volt.
2017. márc. 1. 14:14
 12/12 A kérdező kommentje:
#9 De csak ha tényleg csinos az a nővérke :D
2017. márc. 1. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!