Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Melyik belsőség használható...

Melyik belsőség használható fel a pontynál?

Figyelt kérdés
Eddig mindig a fehérmájat és az ikrát használtam fel. Most nagyon szép a " vörösmája is ", ez felhasználható ?
2016. dec. 17. 13:06
 1/4 ede1219 ***** válasza:
64%
Mi az sz@r az a "fehér máj", meg "vörös máj"?
2016. dec. 17. 13:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Kidobandó az epe, a bél, az úszóhólyag, a fejéből a kopoltyú belseje, a keserű foga, az uszonyok, pikkely, de gondolom, az egyértelmű. Tehát a hasában az epén, bélen, hólyagon kívül minden mehet a halászlébe!
2016. dec. 17. 14:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a haltejre gondol, amikor a "fehérmájat"említi a kérdező. De az előttem szóló mindent leírt, hogy mi hasznos a halbelsőségből.
2016. dec. 17. 19:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2016. dec. 20. 18:51

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!