Szoktatok elrakni fott belsosegeket ecetes level?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam veszek nyelvet kifozozom es a folosleget elrakom igy, legkozelebb mar nem kell fozni, hanem egybol felhasznalni. Mit gondoltok?2016. febr. 11. 13:12
1/7 anonim válasza:
Nem vagyok patológus, úgyhogy nem : )
2/7 anonim válasza:
nem és nem is kaptam kedvet hozzá
3/7 anonim válasza:
Ezt nem értem.
Te belsőségből akarsz savanyúságot készíteni?
A fagyasztásra nem gondoltál, mint tartósítási módszer???
4/7 anonim válasza:
Nem. Még soha nem tettem el így húsféleséget. A házi konzerválás ilyen módját nem ismerem.
Hús esetében csakis a fagyasztó jöhet számításba nálam.
5/7 anonim válasza:
Marinírozásra gondolsz? Azt, rántott hallal szokás.
6/7 A kérdező kommentje:
igen arra, végre valaki hallot róla, tudom, midig veszek a lengyel boltban ecetes rántott halat. szeretem
2016. febr. 11. 23:52
7/7 anonim válasza:
A halat ecetes lében én is ismerem (sült hal ) sőt ettem is, de más húsról nem hallottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!