Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szoktatok elrakni fott belsose...

Szoktatok elrakni fott belsosegeket ecetes level?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam veszek nyelvet kifozozom es a folosleget elrakom igy, legkozelebb mar nem kell fozni, hanem egybol felhasznalni. Mit gondoltok?

2016. febr. 11. 13:12
 1/7 anonim ***** válasza:
75%
Nem vagyok patológus, úgyhogy nem : )
2016. febr. 11. 15:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
nem és nem is kaptam kedvet hozzá
2016. febr. 11. 15:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:

Ezt nem értem.

Te belsőségből akarsz savanyúságot készíteni?


A fagyasztásra nem gondoltál, mint tartósítási módszer???

2016. febr. 11. 15:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem. Még soha nem tettem el így húsféleséget. A házi konzerválás ilyen módját nem ismerem.

Hús esetében csakis a fagyasztó jöhet számításba nálam.

2016. febr. 11. 16:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Marinírozásra gondolsz? Azt, rántott hallal szokás.
2016. febr. 11. 22:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 A kérdező kommentje:
igen arra, végre valaki hallot róla, tudom, midig veszek a lengyel boltban ecetes rántott halat. szeretem
2016. febr. 11. 23:52
 7/7 anonim ***** válasza:
A halat ecetes lében én is ismerem (sült hal ) sőt ettem is, de más húsról nem hallottam.
2016. febr. 12. 07:34
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!