Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Ha csak megkóstolom a párom...

Ha csak megkóstolom a párom kajáját, az vegán?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy az az étel ígyis úgyis elfogy, ergo nem bántottam állatokat vele. Tehát vegán. Ezt jól gondolom?

2021. jún. 28. 22:34
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
96%
Nem jól gondolod.
2021. jún. 28. 22:37
 2/50 anonim ***** válasza:
93%
Egyed nyugodtan, amúgy se vagy így vegán, csak a trendeket követed, azért hívod magad annak.
2021. jún. 28. 22:39
 3/50 anonim ***** válasza:
100%
Mire gondolsz? A párod kajájában volt hús,amit ő evett volna meg teljesen, de te csak belekóstoltál még előtte? Hiába nem bántottál te állatokat vele, valaki azért mégis megtette. Ha a hajléktalan kiszedi a kukából, a megmaradt húsos ételt és megeszi, ettől ő sem lesz vega vagy vegán.
2021. jún. 28. 22:42
 4/50 anonim válasza:
100%
Szia! Nem, az nem vegán. Egy étel csak akkor lehet az ha nincsen benne semmilyen állati eredetű összetevő (például a tojás is annak számít) az teljesen mindegy, hogy már amúgy is kész volt vagy sem vagy csak belekóstoltál. De senki sem erőlteti hogy vegán legyél ha szereted azt az ételt edd meg nyugodtan!
2021. jún. 28. 22:44
 5/50 A kérdező kommentje:
Félig vegán akkor?
2021. jún. 28. 22:45
 6/50 anonim ***** válasza:
94%

Amit megveszel boltban, azt már így is, úgy is levágták, szóval akkor vegán. Vagy nem?

Én nem vagyok vegán, de ilyen hülye érvelést még nem hallottam. Egyébként meg minek akarsz vegán lenni? Ha igaz amit írsz, akkor szereted a húst, meg úgy is csak kiskapukat keresel. Miért kell ragaszkodni a vegánsághoz? Trendi? Miért nem jó az, ha csak ritkán eszel húst, de nem játszod az álszentet?

2021. jún. 28. 22:46
 7/50 A kérdező kommentje:
Talán nem jó trend az ha az emberek próbálják védeni az állatokat? Mindenki trendet követ aki vegán.
2021. jún. 28. 22:47
 8/50 anonim ***** válasza:
96%

Nincs olyan, hogy félig vegán.

Vagy vegán vagy, vagy nem.

2021. jún. 28. 22:47
 9/50 A kérdező kommentje:
Nem ugyanaz mert a boltban vásárolt termékkel növeled a keresletet.
2021. jún. 28. 22:48
 10/50 anonim válasza:
100%
Félig sem vegán. Akkor leszel vegán ha egyáltalán nem eszel soha semmilyen állati eredetű dolgot. Teljesen mindegy kinek a kajája vagy mikor lett kész.
2021. jún. 28. 22:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!