Mi a kedvenc vegán/vegetáriánus ételed?
Rakott zöldséges tészta
Rántott gomba,rántott cukkini
Tonhalas ananászos pizza
Én mindenkit fölpontoztam, de tehát akkor itt vegyesen lehetett írni vegetáriánus, meg sima vegán dolgokat is;
Tehát arra gondolok,hogy akkor jókat írhatott mindenki; mert akkor úgy van, hogy mind a kettőből lehetett írni;
Tehát,hogy a vegetáriánus hosszan; asszem azt jelenti, hogy nem eszik húst;
Aki pedig vegán , az semmilyen állati eredetűt, pl tojást, meg szerintem tejet sem.
*Ja és én ilyen téren még nem gondolkoztam,hogy mik lehetnének nekem azok a kaják, 9. voltam; és vagyok.
De amúgy pl egy favorit a sztrapacska; az ilyen túrós-krumplis tésztaszerű dolog; a tésztában van még tojás is, meg ugye a túró is állati eredetű; meg még mehet rá tejföl, az is állati.
Múltkor néztem benne egy videót, azt mondta benne egy leány; hogy a vegetáriánusság még menne, de a vegánság már nem. És akkor elmondta a 3 legjobb dolgot az életében; az első kettőre nem emlékszem, de a harmadik a tejföl volt. :):)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!