Van még olyan rajtam kívül, aki azért lett vegetáriánus/vegán, hogy a meglehetősen durva kettős mérce ellen lázadjon?
A legtöbben az állatok védelme, a saját egészségük, vagy épp a környezetvédelem okán térnek át (döntően) növényi alapú étrendre, engem azonban ezek a szempontok nem érdekeltek.
Mindig is hihetetlenül felcseszte az agyam, amikor a véres hurkát meg a thai csirkét két pofával zabálók magukból őrjöngve keltek ki kommentekben a kutyát és macskát fogyasztó távol-keleti népek meg a kutyafesztiváljaik ellen, míg mondjuk a békescsabai kolbászfesztivállal meg a napkori böllérversennyel a világon semmi bajuk.
Ugyan mivel külön az, aki pacalt eszik, mint aki macskát?
Vagy talán még jobb példa a kiskörei páva esete, amihez hasonló szárnyasokat rendszeresen fogyaszt az átlagember, az adott esetben azonban mégis nagy lett a felháborodás.
Olyanok nekem ezek az emberek, mintha K. Gábor, egykori dél-amerikai nagykövet videóüzenetben ítélné el a gyermekeket megrontó személyeket. Nem lehetne megkérdőjelezni a mondandója igazságtartalmát, mindenki azonosulni tudna vele, mégis meglehetősen hülyén hangozna az ő szájából.
Van még olyan rajtam kívül, aki a klasszikus okok helyett/mellett a képmutatás elleni lázadásként fogja fel a vegánságát, vegetarianizmusát?
vegánokról volt szó, nem vegetáriánusról. A vegetáriánusoknak nagy az IQ-ja, de ők esznek ugyebár tojást, túrót, tejet.
Tessék, ezt is olvasd el... Tudom fáj az igazság. Nem is értem, tanultál te történelmet? Tudod, hogy mikorra datálják az intelligencia megugrását az emberiségnél?
Akkor az a rész a 13-asnak szólt. Bocsánat, azt hittem ő vagy. A véleményedre reflektáltam az első bekezdésben.
Nem, még mindig mindenevőket vizsgáltak, nem vegákat és nem vegánokat.
Ez az új cikk hol írja, hogy a vegánok hülyébbek?
Az agyi fejlődés akkor indult be, amikor a szénhidrátbevitelünk megugrott a növény termesztés miatt. Nem, nem a hús miatt. Az agy eleve glükózzal működik, amiből pont a húsban nincs sok. Semmi biológia magyarázat nincs arra, hogy a hústól miért fejlődne az agy.
34
Te láthatóan nem tudsz olvasni.
És láthatóan azt az elméletet sem érted, hogy mitől ugrott meg az intelligencia... Használd a googlet, ha nem megy. ;)
A növény termesztés pedig később jött, csaxólok
Én nem tudok olvasni? Te hoztál egy olyan cikket, ami az ellenkezőjét állítja annak, amit mondani próbálsz. :D
Egyébként irigylem az önbizalmadat. Én már rég lekoptam volna, ha így beégek.
A másik részről annyit, hogy még a te csökött agyad is glükózzal működik, nem hússal. Ez a használd a google-t szöveg is szánalmas. Szerinted olyat nem fog kidobni, ami az állításod ellenkezőjét igazolja? Csak mert tegnap is ez történt. :D
Én már közel egy éve csak fényt eszem,hogy ne bántsam meg a növényeket és állatokat sem.
Azonosulni szeretnék a környezettel,már növesztettem a sok D vitamin hatására pár csontgalljat és bőr levelet.Ha így haladok egyszer csodaszép környezetvédelemből született ember-fa leszek.
De fényből sem eszek ám meg mindent.A természetes napfény éltet csak,kinek kéne a környezet szennyező UV lámpa fénye a hagyományos körte fénye..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!