Mivel lehet a szalonnát helyettesíteni?
Nem vagyok vegán, szerintem a pörköltalap az, aminek hasonló aromája van.
Milyen ételt akarsz készíteni?
Vászonyzsákoslánynál láttam régebben egy videót, ahol asszem a vegán töltöttpaprikához használt szalonna helyett füstölt tofut. Hogy ízben mennyire hasonlíthat hozzá, hááát...
Amúgy a vegagyűlölködők miért jönnek egy ilyen kérdés alá? Azzal nem lesz kisegítve a kérdező, hogy ideböfögöd, hogyha szalonnát akar egyen húst höhö.
Most jutott eszembe egy vega megoldas:
Amikor elrontasz bizonyos sutiket azt mondjuk szalonnas lesz … ott a vega szalonna! :)
Leveshez kéne, úgyhogy gondolom az aroma lesz a megoldás.
Egyébként köszönöm az olyan kommenteket mint: ha szalonnát akarsz enni ne legyél vegán :D
Nem vagyok vegán és nem akarok szalonnát enni, de jót röhögtem ezen, köszi :D
És a szonna nem azért kell hogy megpirits, pàrolj rajta valamit??
Amúgy nem tudom mi volt olyan vicces, hogy ilyen nagyon jót nevettél
10-es, de, lehet helyettesiteni, rengeteg kajáról nem tudják megmondani a tesztelők, hogy húsból van vagy sem. Egyébként tele vannak a boltok "bacon ízesítésű" chipsekkel, amik sose láttak bacont, de intenzív bacon ízük van.
Nyilván aki sosem kóstolt egy vega ételt sem még, az tud csak poénkodni ész nélkül ilyeneken.
Ja, a Bacon-ös Pringles is vegán, amúgy.
Múltkor kíváncsiságból végignéztem egy csomó bacon-ös chipset a boltban, amelyik nem volt vegán az a tejpor miatt nem volt az. Köze se volt egyiknek se a szalonnához.
Gondolom akik jót röhögnek a kérdésen, azok soha életükben nem vettek bacon-ös chipset. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!