Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Mivel lehet a szalonnát...

Mivel lehet a szalonnát helyettesíteni?

Figyelt kérdés
Vegánok mivel helyettesítik a szalonnát? Van valamiféle fűszer vagy aroma aminek hasonló íze van?

2020. nov. 2. 12:51
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
46%

Nem vagyok vegán, szerintem a pörköltalap az, aminek hasonló aromája van.

Milyen ételt akarsz készíteni?

2020. nov. 2. 14:53
 22/48 anonim ***** válasza:
86%

Vászonyzsákoslánynál láttam régebben egy videót, ahol asszem a vegán töltöttpaprikához használt szalonna helyett füstölt tofut. Hogy ízben mennyire hasonlíthat hozzá, hááát...

Amúgy a vegagyűlölködők miért jönnek egy ilyen kérdés alá? Azzal nem lesz kisegítve a kérdező, hogy ideböfögöd, hogyha szalonnát akar egyen húst höhö.

2020. nov. 2. 14:56
 23/48 anonim ***** válasza:
1%

Most jutott eszembe egy vega megoldas:

Amikor elrontasz bizonyos sutiket azt mondjuk szalonnas lesz … ott a vega szalonna! :)

2020. nov. 2. 14:58
 24/48 A kérdező kommentje:

Leveshez kéne, úgyhogy gondolom az aroma lesz a megoldás.

Egyébként köszönöm az olyan kommenteket mint: ha szalonnát akarsz enni ne legyél vegán :D

Nem vagyok vegán és nem akarok szalonnát enni, de jót röhögtem ezen, köszi :D

2020. nov. 2. 17:41
 25/48 anonim ***** válasza:
74%
#26-os Ha csak íz kell, van füstölt ízű leveskocka bármelyik boltban, bár az nem vegán.
2020. nov. 2. 17:57
 26/48 anonim ***** válasza:
0%

És a szonna nem azért kell hogy megpirits, pàrolj rajta valamit??

Amúgy nem tudom mi volt olyan vicces, hogy ilyen nagyon jót nevettél

2020. nov. 2. 18:26
 27/48 anonim ***** válasza:
96%
Tofu bacon. Folyékos füstaroma kell hozzá. Nagyon finom. 18 ételmes választ írt a trollkodásra, én sem értettem soha, miért zavarja a húsevőket, hogy a vega,vegán kaják elnevezésben vagy küllemben hasonlítanak az eredetire. a Hitlerszalonna sem Hitlerből készült. És igen, sokan szeretik az ilyen kaják ízét, egyszerűen llekiismereti okokból mondanak le róluk. Nyilván az emberiség nagy része ezt nem fogja még megérteni sem, ahhoz túl önzőek vagyunk.
2020. nov. 2. 23:15
 28/48 anonim ***** válasza:
97%

10-es, de, lehet helyettesiteni, rengeteg kajáról nem tudják megmondani a tesztelők, hogy húsból van vagy sem. Egyébként tele vannak a boltok "bacon ízesítésű" chipsekkel, amik sose láttak bacont, de intenzív bacon ízük van.

Nyilván aki sosem kóstolt egy vega ételt sem még, az tud csak poénkodni ész nélkül ilyeneken.

2020. nov. 2. 23:20
 29/48 anonim ***** válasza:
88%

Ja, a Bacon-ös Pringles is vegán, amúgy.

Múltkor kíváncsiságból végignéztem egy csomó bacon-ös chipset a boltban, amelyik nem volt vegán az a tejpor miatt nem volt az. Köze se volt egyiknek se a szalonnához.

Gondolom akik jót röhögnek a kérdésen, azok soha életükben nem vettek bacon-ös chipset. :)

2020. nov. 3. 11:12
 30/48 anonim ***** válasza:
48%
31: abban szintetikus bacon-aroma van. Vegyszer.
2020. nov. 3. 11:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!