Vegánok, miért vagytok annyira a húsevés ellen? 🍗
szia!
A haszonállat elnevezést az ember akasztotta az állatokra, de attól még azok a "haszonállatok" éreznek/szenvednek. Az egész életüket szenvedésben élik le, ezáltal a húsuk se lesz egészséges, a negatív energia bekerül a mi szervezetünkbe is. Az ember nem ragadozó, az ember mindenevő, ami azt jelenti, hogy csak húsesvéssel és csak növényevéssel(ha jól össze van rakva) köszöni szépen elvan. A növényeknek nincsenek olyan receptoraik, amik az állatokban, így élőlények igen, de fájdalmat nem éreznek. Az ember fejlődéséhez fehérje,szénhidrát,zsírok és vitaminok/ásványi anyagok kellenek amik a növényekben ugyanúgy megtalálhatóak, csak pontos ismeretek kellenek, alapos utánajárás, hogy miből tudja fedezni az ember.
Akkor lesz valaki beteg, ha nem megfelelően táplálkozik, ezt lehet vegánként és nem vegánként is. Ne bántsuk a vegánokat, nem ártanak ők senkinek :) Nem is értem ezeket a kérdéseket.
Uh...
Amig ott tartasz hogy az ember "húsevő", addig nagyon nem tudok veled érvelő vitába bocsátkozni.
felteszel egy kérdést, jönnek rá a válaszok, persze nem az ami a te hitrendszereddel egyezik ezért lepontozol mkit.
Inteligens ember ha kérdez, meghallgatja azt a választ is ami nem egyező az ő véleményével, hisz lehet tanul belőle vmit.
Itt azzal van a baj, hogy mindkét tábor rá akarja erőltetni a másikra az életmódját.
Egyébként én is pontozgattam. Haha.🤡
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!