Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen vajat tegyek a tortakre...

Milyen vajat tegyek a tortakrembe?

Figyelt kérdés

A recept vajat ir a krembe de nem igazan ertem, hogy milyen vajat kellene belerakni. Pl teavaj vagy mi? Ha nem teavaj irnatok markat? Elore is koszi


[link]


2018. nov. 23. 15:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
16%
Rama
2018. nov. 23. 15:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/13 anonim ***** válasza:
18%
*(kocka)
2018. nov. 23. 15:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/13 anonim ***** válasza:
16%
Igen, ahogy írta az 1-es, kocka Rama.
2018. nov. 23. 15:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/13 anonim ***** válasza:
91%
A Rama nem vaj az margarin. Egészen más a kettő. Valami alacsony sótartalmú vajat vegyél.
2018. nov. 23. 15:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/13 anonim ***** válasza:
86%

Hetek óta ezzel a tortával vagy elfoglalva....

A vaj az vaj. A Rama nem vaj, az margarin. Teavaj kell. Márkát nem írok, külföldön élek, nem biztos hogy ugyanaz van itt is mint ott, a leenyeg az, hogy sótlan teavaj legyen.

2018. nov. 23. 15:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/13 anonim ***** válasza:
50%
2018. nov. 23. 15:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/13 anonim ***** válasza:
86%
Márkázott vaj vagy Teavaj.
2018. nov. 23. 15:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/13 A kérdező kommentje:

Kedves 5-os valaszolo! Miert is baj, hogy ezzel vagyok elfoglalva? Ugy latszik nem tudod, hogy ez az oldal arra van, hogy az emberek kerdeseket tegyenek fel. ;) Ha nem tetszik akkor ne olvasd el es foleg ne kommentelj.kosz!

Tobbieknek koszonom!

2018. nov. 23. 15:47
 9/13 anonim ***** válasza:
76%

A Magyar Élelmiszerkönyv szerint: "A vaj 20 °C-on szilárd halmazállapotú és kenhető állományú, 'víz a zsírban' típusú emulzió, amely a vízen kívül más hozzáadott anyagot nem, vagy legfeljebb tejzsírt, tejzsírfrakciót, tejeredetű tejsavkoncentrátumot, étkezési sót, színezéket és tejsavbaktérium-színtenyészetet tartalmazhat. A vaj zsírtartalma legalább 80% (m/m) és legfeljebb 90% (m/m) lehet."


A teavaj a legalább 80% zsírtartalmú vajat jelöli, a márkázott vaj legalább 82% zsírtartalmú.

A vaj természetesen gazdag A- és D-vitaminban, és a jó vajak tejszínes édességüket, a legjobbak diós ízüket képesek maradéktalanul átadni a belőlük készült süteményeknek, ételeknek, akár a vajas kenyérnek is, ezért szeretjük annyira.

[link]

2018. nov. 23. 15:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/13 anonim ***** válasza:
88%

Olyan vajat vegyél, amire az van írva, hogy "vaj". Semmi más.


Az elsőkre pedig ne hallgass, a ráma az egy margarinkocka, és igényes konyha nem használja vaj helyett.


A vaj kizárólag teszínből készül. Mindegy,milyen márkájú, legyen 82% zsírtaltarmú legalább, készüljön tejszínből és ennyi.

2018. nov. 23. 16:03
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!