Eritrittel vagy bármi cukorpótlóval (xilit, kókuszvirágcukor, stevia) fel lehet habosra verni a tojást vagy a vajat?
Figyelt kérdés
2018. máj. 25. 13:26
1/4 anonim válasza:
Igen, ugyanúgy, mint a répacukorral. Csak élesztő etetésére nem alkalmasak ezek.
2/4 anonim válasza:
Igen, pontosan ugyanúgy viselkedik ilyenkor, mint a cukor.
3/4 anonim válasza:
A tojás felverésében nem igazán játszik szerepet a porédesítő fajtája, úgyhogy persze.
A kókuszcukor a többi említettel ellentétben igazi, tömény cukor, azzal megtehető az is, ami a többivel nem (pl. karamellizálható, bár a kókuszcukornak élből sajátos, karamellre hajazó íze van), eteti az élesztőgombákat (bár hogy az mire jó, nem tudom, én sosem etetem őket cukorral, mégis működnek) s emelik a vércukorszintet, rontja a fogat ésatöbbi.
A cukoralkoholok teljesen másak.
4/4 anonim válasza:
A pálmacukor emeli ugyan a vércukorszintet, de a glikémiás
indexe alacsony (35). Nagyobb baj, hogy megterheli a májat.
Kalória- és szénhidráttartalma azonos a kristálycukorral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!