Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Eritrittel vagy bármi cukorpót...

Eritrittel vagy bármi cukorpótlóval (xilit, kókuszvirágcukor, stevia) fel lehet habosra verni a tojást vagy a vajat?

Figyelt kérdés

2018. máj. 25. 13:26
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ugyanúgy, mint a répacukorral. Csak élesztő etetésére nem alkalmasak ezek.
2018. máj. 25. 13:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen, pontosan ugyanúgy viselkedik ilyenkor, mint a cukor.
2018. máj. 25. 13:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

A tojás felverésében nem igazán játszik szerepet a porédesítő fajtája, úgyhogy persze.


A kókuszcukor a többi említettel ellentétben igazi, tömény cukor, azzal megtehető az is, ami a többivel nem (pl. karamellizálható, bár a kókuszcukornak élből sajátos, karamellre hajazó íze van), eteti az élesztőgombákat (bár hogy az mire jó, nem tudom, én sosem etetem őket cukorral, mégis működnek) s emelik a vércukorszintet, rontja a fogat ésatöbbi.

A cukoralkoholok teljesen másak.

2018. máj. 25. 15:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

A pálmacukor emeli ugyan a vércukorszintet, de a glikémiás

indexe alacsony (35). Nagyobb baj, hogy megterheli a májat.

Kalória- és szénhidráttartalma azonos a kristálycukorral.

2018. máj. 25. 15:56
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!