Mitől keserű a steviás sütim?
Figyelt kérdés
Egy ideje kísérletezek a steviával, magában borzasztónak találom az ízét, de pl. tejszínes őszibaracklevesbe nagyon jó volt. Most sütöttem rumos-kókuszos-kakaós muffint és rettenetesen keserű lett :( Nem tudom, hogy a stevia miatt vagy egészen másért. Van valakinek hasonló tapasztalata?2015. júl. 3. 07:20
2/6 anonim válasza:
1... XDDDD
Az összes édesitőszernek van egy utóize ha túl sokat használsz, kellemetlen émelygős íz... ez sajnos ilyen.
Próbáld ki a nyirfacukrot (ha nem sajnálod a 2-3e ft/kg-t rá:D)
3/6 anonim válasza:
Ha már lisztes dolgot eszel, akkor miért nem raksz bele cukrot?:D Semmivel sem lesz rosszabb. Ha pedig egészségesen próbálod elkészíteni, akkor gondolom nem sima lisztet használsz, hanem legalább teljes kiőrlésűt.
4/6 A kérdező kommentje:
Kókuszliszttel csináltam.
2015. júl. 3. 11:50
5/6 anonim válasza:
A steviának kesernyés utóíze van. Meg szerintem az összes édesítőszernek. Nekem konkrétan hányingerem van tőlük.
6/6 anonim válasza:
Létezik olyan stevia szirup, amelyik alkoholos oldatban van, annak semmiféle utóíze nincsen.
Viszont sütihez szerintem jobb a cukor, ha már kókuszliszt, próbáld ki a kókuszcukrot is melleé, az a legegészségesebb a cukrok közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!