Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hidegen sajtolt olajnál...

Hidegen sajtolt olajnál napraforgó olajnál felléphet csípős kellemetlen íz, illetve szag?

Figyelt kérdés
Évek óta veszünk hidegen sajtolt olajat egy maszek olajütőtől. Most viszont sütöttünk belőle és az étel kellemetlen, csípős, keserű ízű illetve büdös szagú. Mitől lehetséges ez? Tavalyi hidegen sajtolt olaj nem visel ilyen tulajdonságokat.

2015. jan. 15. 19:41
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!