Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mitől lehet csípős a barackdzs...

Mitől lehet csípős a barackdzsemem?

Figyelt kérdés
Kaptam egy üveg barackdzsemet, finom darabos. Az első kiskanál után egy csípős ízt éreztem, azt hittem, hogy véletlenül paprikához értem a kanállal. Aztán palacsintára kenve is megmaradt az az íz, olyan, jó csípős utóhatása van. Mitől lehet? Inkább ne együk meg?
2014. szept. 18. 16:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem a xilittel készült baracklekvárom ilyen enyhén csípős, nekem bejövős :)
2014. szept. 18. 16:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Talán túl sok benne a szalicil, az csíp.
2014. szept. 18. 16:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
Csak tipp, de esetleg nem volt jól lezárva az üveg, és kicsit erjedni kezdett. Az is csípős érzést kelt.
2014. szept. 18. 16:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
Nálunk az eritrit csípett, a xilit pont nem.
2014. szept. 18. 19:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem húzták le a héját.
2014. szept. 19. 06:39
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!