Valaki tud könnyen elkészíthető leves receptet ami finom? 12 éves vagyok és én főzöm majd az ebédet. Valami olyan legyen ami nem csípős és nincs benne tejföl se tojás se bab.
Kedves Kérdező!
Én valami kukoricalevest ajánlanék (van tejföl nélküli is), esetleg gesztenyekrémlevest, ha az ilyesmiket szeretitek, én odavagyok ezekért!
(Bár már lehet, hogy megvolt az ebéd, ha igen, milyen lett? :) Remélem jól sikerült!)
A "leveskockázó" (:)) válaszolóknak:
Szegény kérdezőnek szétoffoljátok a kérdését, és amúgy úgy tudom tényleg vannak nem egészségtelen leveskockák/ilyesmi ízesítők.
Utolsónak: Egy picit azért felhúztál, hogy jössz te ahhoz, hogy másokat "sajnálj", lenézz? Mert leveskockát használ? Ismersz mindenkit, aki leveskockát használ, ismered az élettörténetét? Nem mintha úgy lenne jogod lenézne, csak... ennél egy picit több. Mert tényleg ne haragudj, nem ismerlek, de azért így látatlanban, meg az alapján, amit írtál, én egy fokkal jobban tisztelek a teljes munkaidőben dolgozó, lelkét a gyerekeiért kitevő kétgyerekes anyát, aki leveskockát használ, mint téged. Amúgy meg leveskockával is lehet szívvel-lélekkel főzni. Nem is értem, ezt hogy gondoltad. (Utolsó mondat, most már tényleg abbahagyom, csak felhúztam magam: Nagyon visszás, ha mi, tizenévesek "Sajnálom, hogy idáig fajult a mai világ" és hasonló kezdetű mondatokat mondunk/írunk. ) 14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!