Szeretnék valami csipős különlegességet főzni. Tudnátok írni, linkelni receptet?
miért kell különleges?
egy gulyáslevest, egy lecsót is lehet olyan brutál erősre csinálni, hogy csak csuklik az ember :-)
csinálhatsz illatos omlós csirkét és csinálj mellé chilis mártogatóst :) hozzá rizs :_) oszt kész gyorsan megvan.
de van kész chilis cucc is. én tán az aldiban vettem.
Én pont holnap készítek :)
csirkeszárnyakat lekenem mézes-erős pistás keverékkel és úgy sütöm meg, imádom :)
Köszi :)
Azért kell különleges, mert évfordulóra főzök, és a barátnőm imádja a csípőset.
Nekünk nagy kedvencünk az indiai vindaloo, ha szeretitek a nemcsak csípős de intenzív fűszeres kajákat, ajánlom ezt, borzasztó egyszerű elkészíteni, különleges és csííííp :)
Gyakorlatilag olyan mint egy sima pörkölt (én marhahúsból szoktam), a titka a fűszerkeverék, én ezt használom: [link]
Mellé rizst főzhetsz, de még jobb a naan kenyér, ezt is nagyon egyszerű elkészíteni, neten van hozzá csomó recept.
azért arra kiváncsi lennék, hogy mifrancért lettem lepontozva a
"...készits illatos omlós csirkét és csinálj mellé chilis mártogatóst :) hozzá rizs :_)"
Nah ezzel mi a baj???
De ha annyira mester vagy, meglepetést akarsz szerezni, különleges kell, akkor tessék:
Bocsi Kérdező :-) olyan voltam mint a sértődős kisgyerek. mi? :-D
Végül is annak szólt a kérdés, aki lepontozta :-)
Remélhetőleg sikerült valamit már kitalálnod :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!