Milyen, akár egy 1000ft-ból is kihozható sütés nélküli süti receptet ismertek?
én egyet se, mert süti sütéshez egyáltalán nem értek.
anyám csinált tavaly... keksztekercset. Ha jól emlékszem, ez a neve. Nem kerül sokba, és sütni se kell.
De nagyon finom. :D
Szerintem a csíkos albert kekszes süti is kihozható ennyiből, bár így még sosem számoltam ki. [link]
Kókuszgolyó tuti, meg a kókuszos keksztekercs is.
A rumos csokis kekszfalatok is (50 dkg darált keksz, 25 dkg margarin, 20 dkg porcukor, 2 ek kakaópor, 1 rumaroma, 2 dl tej és 2-2,5 tábla étcsoki, pl. Boci)
Mindent összedolgozunk (kivéve az étcsokit), majd kiszúróval formákat csinálunk, és a tetejét (vagy az egészet akár) csokiba mártjuk.
Kekszszalámi: [link]
Ez a kedvenced lesz, erdemes elkesziteni, imadni fogod te is:
Babapiskota
Tejfol
1 doboz magozott meggybefott
Cukor/vaniliascukor
A babapiskotakat megmartod a befott leveben es egy forma aljara teszed egymas melle. Turmixgepben osszeturmixolod a tejfolt es a meggyet, egy kicsit tegyel felre a meggyekbol a disziteshez, izesitheted fahejjal es vaniliaval, ugy meg jobb. A krem felet a piskotakra ontod, elsimitod, majd mehet ra meg egy reteg piskota e
s a krem ujra. A tetejet diszitsd az egeszben hagyott meggyekkel. Hutobe tedd par orara es eheted is.
Bögrés süti:)
- 4 ek liszt
- 2 ek kakaópor
- 1 kk sütőpor
- 4 ek tej
- 2 ek olaj
- 1 tojás
- ízlés szerint csokidarabok, mazsola stb.
Összekevered egy nagyobb bögrében, berakod 3 percre a mikróba és kész:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!