A sült kolbász nálatok is iszonyúan füstöl vagy én csinálok valamit rosszul?
Figyelt kérdés
Akárhányszor sütnivaló kolbászt veszek, és azt sütöm, durván füst van az egész konyhában, még nyitott ablaknál se jó. Lehet ezzel valamit kezdeni? Én csinálok valamit rosszul vagy ez ilyen?2014. ápr. 29. 20:12
1/7 anonim válasza:
Nekem nem füstöl iszonyatosan. Kis vízen sütöm meg edényben, fedő alatt, majd lepíritom.
2/7 anonim válasza:
Sütőben sütöd, vagy fent? Ha tepsiben, akkor nem szabad nagy lángon indítani. Fent meg kell alá valóban egy kis zsír/ olaj és víz. Fedő alatt kezdd a sütést!
3/7 anonim válasza:
Én mindig sütőben sütöm.
Semmi füst nincs a konyhában tőle.
És nagyon finom.
4/7 A kérdező kommentje:
Sütőben sütöm, és zsírt szoktam alá tenni a tepsibe
2014. ápr. 29. 22:51
5/7 anonim válasza:
A zsírtól füstöl, vizet kell alátenni nagyon pici zsírral max.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor kipróbálom, hogy vizet teszek alá. Mennyit kellene?
2014. ápr. 30. 14:03
7/7 anonim válasza:
Attól függ, milyen nagy a tál, amiben sütöd.Kisebb tepsibe elég egy dl.Figyeled, s ha látod, hogy elfőtte, és kezdene gyanúsan barnulni az alja, akkor megint alá egy kis víz.
Ha a vízbe teszel egy kanál zsírt, akkor marad vissza egy kis szaft, kenyérre kenve hidegen is isteni, de akkor a vizet párologtasd el teljesen a végén!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!