A kókuszzsír miért egészségesebb, mint mondjuk a napraforgó étolaj, amikor több telített zsírsavat tartalmaz?
Figyelt kérdés
2014. aug. 13. 15:59
2/3 anonim válasza:
Azt is el kell adni, ahogyan a korpát is. Ezért egészségesebb a teljes kiőrlésű liszt is.
3/3 anonim válasza:
Egyrészt mert a telített zsírsavat a szervezet tudja hasznosítani és nagy hő hatására ezek nem változnak transzzsírsavvá, ami egészségtelen, míg a napraforgóolajban felszabadulnak a transzzsírsavak a forróság hatására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!