A vajat kiválthatom kókuszolajjal/zsírral?
Figyelt kérdés
Nem vagyok egy gyakorlott háziasszony és nemrég kezdtem bele az egészséges életmódba. Csokitortát szeretnék készíteni, találtam egy nagyon jó, diétás receptet de nekem a vaj mennyisége "kicsit" sok. 12,5 dkg vaj kéne hozzá. Fele- fele arányban vagy teljesen kiváltható kókuszzsírral vagy kókuszolajjal?2014. ápr. 28. 17:44
1/6 Andizsuzsi válasza:
Az olajat nem ismerem, a zsír tökéletesen jó vaj helyett.
2/6 anonim válasza:
Ha a tésztába kell, akkor inkább olajjal pótold, ha a krémbe, akkor nem tudod helyettesíteni sem olajjal, sem zsírral, esetleg margarint tehetsz bele.
De ha a kalóriák vagy a zsiradék mennyisége miatt sokallod, akkor nincs értelme, minden zsiradék nagyjából ugyanannyi kalóriát tartalmaz.
Ha a receptet beírod, vagy belinkeled, akkor tudok segíteni a zsiradékmennyiség csökkentésében, de anélkül nem tudok, hogy ne lássam a receptet.
3/6 Andizsuzsi válasza:
Utolsó! Miért nem jó a kókuszzsír a vaj helyett? Nálam egészen jól működik.
4/6 anonim válasza:
KókuszOLAJ, NEM kókuszZSÍR!!!! Az egészen más állagra is!
5/6 Andizsuzsi válasza:
"KókuszOLAJ, NEM kókuszZSÍR!!!!"
A kérdés mindkettőre vonatkozott.
6/6 anonim válasza:
A kókuszolaj és kókuszzsír ugyanaz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!