Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Keserű lett a rózsalekvár. Miért?

Keserű lett a rózsalekvár. Miért?

Figyelt kérdés

2015. jún. 1. 11:18
 1/6 anonim ***** válasza:

Rózsalekvár? Ilyet még nem hallottam.

Szó szerint rózsából főzöd? És virágból vagy csipkebogyóból?

2015. jún. 1. 11:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:

Bulgáriában teljesen természetes a rózsalekvár, rózsaszörp, rózsalikőr... stb.Rózsasziromból főzik.

Azt sajnos nem tudom, hogy miért lett keserű.

2015. jún. 1. 12:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
A rózsaszirmoknak levágtad az alsó fehér részét?
2015. jún. 1. 12:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 A kérdező kommentje:

A sziromból készül...


Igen, lecsipkodtam a közepüket, annak ellenére, hogy nem volt nagy közepük.

2015. jún. 1. 13:53
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Akkor valószínűleg maga a rózsa volt ilyen.

Azt mondják, előtte meg kell kóstolni nyersen a szirmot kicsit és ha keserű, akkor nem jó lekvárnak.

2015. jún. 1. 14:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:

Köszönöm a felvilágosítást!

1-es

2015. jún. 1. 17:38
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!