1/6 anonim válasza:
Rózsalekvár? Ilyet még nem hallottam.
Szó szerint rózsából főzöd? És virágból vagy csipkebogyóból?
2/6 anonim válasza:
Bulgáriában teljesen természetes a rózsalekvár, rózsaszörp, rózsalikőr... stb.Rózsasziromból főzik.
Azt sajnos nem tudom, hogy miért lett keserű.
3/6 anonim válasza:
A rózsaszirmoknak levágtad az alsó fehér részét?
4/6 A kérdező kommentje:
A sziromból készül...
Igen, lecsipkodtam a közepüket, annak ellenére, hogy nem volt nagy közepük.
2015. jún. 1. 13:53
5/6 anonim válasza:
Akkor valószínűleg maga a rózsa volt ilyen.
Azt mondják, előtte meg kell kóstolni nyersen a szirmot kicsit és ha keserű, akkor nem jó lekvárnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!