Sütemény tésztája nagyon kemény lett. Fagyi szeletről van szó.Puhább lesz a krémtől?
Figyelt kérdés
Nem szeretném kidobni de nem tudom megpuhul e ha ráteszem a krémet. Sajnos a recept nagyon régi és nem írt sütőport vajon ez miatt lett keményebb a tészta?tegnapelőtt 21:33
1/9 anonim válasza:
Egy recept kellene, mert nem lehet tudni, mit tettél bele és mennyit.
2/9 A kérdező kommentje:
4 tojás. Fehérje habbá verve. Sárgája abba ment 10 kanál víz meg 30 dkg porcukor 20dkg liszt meg 10 dkg dió. Végén a kettőt össze kevertem és egy átlag piskóta lett a nyers tészta. 180 fokon 40 percig sütöttem kb.
tegnapelőtt 21:43
3/9 anonim válasza:
Szerintem túl sokáig lett sütve.
Lehet, hogy megpuhul, de nem vagyok benne teljesen biztos.
4/9 anonim válasza:
Nagy esellyel csak tulsutotted es ezert kiszaradt. Ba tenyleg ez a gond akkor a kremtol megpuhul.
Ha fel volt verve rendessn a tojas, semmi szukseg sutoporra
5/9 anonim válasza:
Kérdés, hogy keverted össze. Vannak olyan tészták amik nem bírják a géppel való összekeverést. Az ilyet kézzel óvatosan kell összekeverni.
6/9 anonim válasza:
Fele ideig kellett volna sütni nagyjából.
Ez a krémtől sem fog bepuhulni csak egy hét után.
7/9 anonim válasza:
5-ös: mivel kevert tésztáról van szó, ezt géppel szokás keverni, kézzel nem könnyü és nincs értelme, de különbség nincs
8/9 anonim válasza:
7-es nem kevert tészta hanem piskóta,írta is a kérdező.
9/9 anonim válasza:
Akkor olvasd el a receptet. Mellesleg piskóta is kevert tészta, annak egy változata.
Egyébként olyan tészta nem létezik, amit nem lehet géppel keverni, minden üzemben azzal dolgoznak!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!