Milyen édesítőszerrel főzzek pudingot? Van eritrit, eritrit-stevia (negyedédes a neve? ), meg folyékony is. Melyikkel hasonlítana a legjobban a rendes kristálycukroshoz?
Ha elég ízes a puding, elmegy eritrittel is. De az eritrit (az én ízlelőbimbóim szerint) nem finom, csak édes. Ha igazán édessé teszek vele valamit, zavar, nem tudom, más hogy van vele. De van, aki utálja az eritrit ízét vagy hűvösségét (amit én nem is érzek).
A xilit SOKKAL finomabb, szőlőcukorra emlékeztet, nálam az lenne a befutó, ha az opciók közt lenne.
A steviától én a világból kiszaladok, borzalmas íze van számomra. De van, akinek bejön...
Nekem a xilittől baromi hasmenésem lesz, pedig többször is próbáltam rávenni magam.
Én főzéshez folyékony Süssinát használok, a többi cucc nem jön be.
Én mézet raknék bele. A kókuszvirág cukortól karamellás íze lesz és sötétebb színe. Nem írtad miért nem használod a kristálycukrot, mert nem szabad vagy nem szeretnéd.
Ha nem használhatod, akkor xilitet ajánlok, az eritrit szerintem kikristályosodhat ahogyan kihűl a keverék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!