Túl folyékony krém javítható?
Figyelt kérdés
Kefirtortát készítettem. A végén belecsorgattam a felforralt zselatint a krémbe és hűtőbe raktam ahogy a recept írja. Viszont 4 óra elteltével még mindig elég folyékony,tehát nem olyan rezgő, zselés állagú amilyennek lennie kéne.Segítene rajta ha raknék még bele zselatint?2018. jan. 6. 17:44
1/1 anonim válasza:
Hát ha bele tudod csomomentesen keverni. ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!