Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Házi krémesnek a krémje puha...

Szistvan43 kérdése:

Házi krémesnek a krémje puha és folyékony, mit tegyek bele, hogy vágni lehessen?

Figyelt kérdés
Zselatint vagy esetleg mást kell bele tenni a krémjébe.
2017. aug. 11. 15:59
 1/1 anonim ***** válasza:

Legtöbben pudinggal készítik a krémet, a puding keményítő.

Gondolom a zselatin is előfordul, ha valaki nagyon kemény krémet szeretne.

2017. aug. 11. 18:23
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!