A sütemény receptekben a vajat mindig lehet helyettesíteni zsírral esetleg kókuszolajjal?
Figyelt kérdés
2018. márc. 16. 13:59
1/5 anonim válasza:
Kókuszzsír jó , állati zsírt pogácsákba sós dolgokba teszek .
2/5 anonim válasza:
En altalaban kokuszzsirt hasznalok margarin helyett. Nem lesz olyan puha mint margarinnal de valamit valamiert. :)
3/5 anonim válasza:
Tészta zsírral sokkal finomabb, mint vajjal. És igen, mindegyikben!
De csak a tészta. A krémhez már vaj.
4/5 anonim válasza:
Disznózsírral jó, csak valamivel kevesebb kell bele, mint vajból. A kókuszzsír nem jó. Nincs jó íze, csak divatos.
5/5 anonim válasza:
A vaj (főleg egy erőteljes ízű vaj) sokkal finomabb, mint a kókuszzsír, aminek szinte semmi íze nincs. Különféle okokból sokszor lecserélem, mert működni szokott, de ha a süti kifejezetten erősen vajas, akkor megsínyli az íze, úgyhogy az ilyeneket kerülöm vagy teszek bele egy kis vajat is, mert az egész jó kompromisszum számomra.
Állati zsírral nem főzök, nyilván annak is megvan a saját íze, de mivel kicsit sem olyan, mint a vajé, mindenképpen más lesz az eredmény. Erősen vajas és nem nagyon fűszeres süti esetében mindenképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!