Húsgombócot főztem mi lehetett a baj? A hús a rizstől darabjaira hullott szét, mondjuk a hús nagyon zsíros hús volt, inkább fasírtnak való. Ez lehetett a baj?
#10
Azért a recepteket nem kell véresen komolyan venni, ahogy az esetedben is marhaságot írtak. Sok esetben égnek áll a hajam a marhaságoktól, amit egyesek, akik valamiért meg vannak róla győződve, hogy tudnak főzni, feltöltenek.
Megbízható szakácskönyvet nézegessél - javasolnám a Horváth Ilona félét - amikből egy kezdő is megtanulhat jól főzni. Az lesz az igazi, amikor már a saját elgondolásaiddal is ki tudsz egy receptet alakítani, de addig marad egy pár elrontott étel, ahogy ez mindenkivel megesik a kezdetekkor. Velem is másokkal is, légy nyugodt!
... és menet közben kóstolgass, ezt még a hat Michelin csillagos séfek is megteszik. Gordon Ramsay is ezt tanácsolja.
#13
60 dkg húshoz elég az 1 tojás.
Alaposan el kell dolgozni a hússal, fűszerekkel és akkor szépen formázható.
A Horváth Ilona szakácskönyv tényleg a legjobb, örök érvényű receptekkel, tanácsokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!