Mitől ilyen zsíros a zöldségleves?!
Sziasztok! Anyukám tegnap zöldséglevest fõzött fagyasztott, zacskós zöldségbõl, semmi hús nem volt benne és mégis tapadt a szám a zsírtól, úszott a leves tetején, a kanalamra pedig oda van száradva. Azt mondta, csak leveskockát tett bele meg bõven fokhagymát és hagymát. Hogy létezik akkor, hogy ilyen zsíros lett?! Próbálok vigyázni az alakomra, mégis három tányérral ettem belõle. Szerintetek mennyi kalória lehetett az általam elfogyasztott mennyiségben?
Fotó a kanalamról és a rajta maradt zsírról: [link]
Ez neked sok, most néztem a képet, ez tényleg a kockából jön. Ha egészséges akarsz maradni ennyit megeszel zsírból.
Az alakod miatt sportolsz ha jól sejtem ennyi kell.
Húú, elõször is nagyon szépen a villámgyors válaszokat, nem számítottam rá, hogy ilyen gyorsan ennyien fognak írni :D Igen, kedves negyedik válaszoló, az alakom miatt próbálok egészségesen étkezni, ill. sportolni. Egyébként lehet, hogy anyukám tett bele olajat, na de hogy ennyit?! Egyszerûen nem értem, még a leveskockával sem, hogy hogy gyûlhetett össze egy zöldséglevesben ennyi zsír. A gondom most ezzel az, hogy nem tudom, hogy hogy számoljam bele a napi energiabevitelembe. Én azt a három tányér levest egy liternek számoltam és 550kcal-nak, azonban még így is idegesít, hogy látván mennyi zsír maradt a fazék falán (kép lent), a kanalamon és a számban, ahogy ettem, még ezt is kevesellem. Szerintetek?
Ui.: ne haragudjatok a szõrszálhasogató kérdéseim miatt, de az utóbbi idõben elég komolyan (sokszor már túl komolyan) veszem az étrendemet és a sportot.
Kép a fazékról: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!