PÉKEK: Milyen anyag teszi kellemetlenül olajossá a szájpadlást egyes péksüteményeknél?
Margarin.
Esetleg formaleválasztó.
Az ipari margarin kifejezetten szájpadlásra meg torokra tapadós, olyan, mintha bevonatot képezne (az más kérdés, hogy gyakorlatilag el kellene olvadjon sütés közben). Nem is arra van kitalálva, hogy kenyérre kenje az ember. Teljesen más, mint az egyszerű vevő által a boltban, sütéshez megvásárolt margarin.
Valószínűleg nem volt megfelelően a tésztába dolgozva (nem volt elégszer meghajtva a tészta, vagy valami miatt egy nagyobb darab egyben maradt), ha margarin volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!