Mivel fedjem le az ételt mielőtt a mikrohullámú sütőbe teszem?
Figyelt kérdés
A használati útmutatóban az van,hogy az ételt csak akkor készítsük fedő nélkül,ha kérgessé szeretném tenni a felületét,viszont nem találtam olyan anyagot,amivel le lehetne fedni,a használati útmutató szerinti használható főzőedények és anyagok közöttaz üzletben a sütőfóliát javasolták.Mitévő legyek?2015. dec. 16. 16:39
1/7 anonim válasza:
Én nejlon zacskóba szoktam huzni az edényt melegitéskor.
2/7 anonim válasza:
Mindegy, de véletlenül se alufóliával, ha nem akarod hogy a konyha is megsüljön.
3/7 anonim válasza:
Mikróban eleve nem célszerű semmit "készíteni" az a gép nem arra van. Melegítésre jó, ennyi.
Tudom, hogy vannak mikrós receptek... de azért azok elég messze vannak a tökéletestől.
Szóval ha csak melegíteni akarsz, akkor simán folpackozd le.
Ha hosszabb hőbehatást akarsz, amit nem bír ki a folpack, akkor dobj rá egy tányért. (természetesen nem aranyozott, stb fémfestékes szélűt)
4/7 anonim válasza:
Ha van jénaid, használd azt, és annak a fedelét tedd rá.A folpack és a nejlon is jó ötletek.
5/7 anonim válasza:
6/7 anonim válasza:
folpack és a nejlön hülye ötlet, lehet kidobálni minden melegítés után
7/7 anonim válasza:
Boríts rá egy kicsit nagyobb hőálló műanyag dobozt vagy egy mélytányért - ami pont megfelel a célnak, mert nem zár tökéletesen. (A mikrót egyébként szerintem is csak melegítésre érdemes használni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!