1/7 anonim válasza:
Én rumba áztatom, ha a recept úgy kívánja.
Egyébként mindig ajánlják, hogy mossuk meg, de én nem szoktam. Akkor sem, ha bekapok egy marékkal nasinak.
2/7 anonim válasza:
Nem. Még nem is hallottam sose, hogy meg kéne.
3/7 anonim válasza:
Soha nem mostam még meg, pedig én is kapkodom be csak úgy nasinak is.
4/7 anonim válasza:
Igen, mindig megmosom, és át is válogatom. Amelyik rajta marad a kis szár azt leszedem, sőt, ha érzem a szemen, hogy több benne a mag, mint a mazsola, akkor abból kibányászom. Amúgy utálom a mazsolát, csak akkor használok ha elkerülhetetlen.
5/7 anonim válasza:
Nem egységes a minősége, szennyeződés és hibás is előfordul, ezért nemcsak átöblítem 2-3-szor, de előbb ki is válogatom az egészségtelen szemeket/szemetet és leszedem a kocsányokat is. Valamikor nem tettem, de néhány meglepetés a fogaim között rákényszerített.
Ha egy kicsit ázik, az nem árt neki, a kemények felpuhulnak.
6/7 anonim válasza:
Mindig megmosom, méghozzá előszőr meleg vízben, utána hidegben, elég koszos lé jön le róla.
7/7 anonim válasza:
Én nem tudom, ti milyen mazsolát vesztek, én még sose találtam benne semmit sem, és szár se szokott rajta lenni.
6: Az szerintem nem kosz, hanem engedi a színét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!