Mindig megmossátok a citromot, mielőtt a sütibe reszelitek?
Figyelt kérdés
Lehet valami betegséget kapni,ha nincs megmosva? Vagy sülés után kihalnak a bacik?2011. dec. 23. 11:04
1/12 anonim válasza:
Én mindig megmosom. Nem tudom miért, de úgy érzem magam jobban.
2/12 anonim válasza:
Igen,mert mások is fogdosták,valamint vegyszerrel is szokták kezelni leszedés után.
3/12 anonim válasza:
jobb ha megmosod, lealább hideg, folyó víz alatt, és utána megtörlöd...:) nem vagyok higiénia freak, de azért ennyit legalább...
4/12 anonim válasza:
Az én sütimbe ne legyen 40 különböző országból 1200 segédmunkás retke, de amúgy a bacik a sütőben többnyire elhalnak.
5/12 anonim válasza:
Persze, hogy megmosom, mivel viasszal kezelik, hogy a szállítás alatt ne kezdjen romlani...meg ki tudja, hogy milyen undorító, mocskos körülmények között jut el a boltba.
6/12 anonim válasza:
Igen, mindig.
Igen, lehet betegséget kapni, persze valszeg nem minden nem megmosott darab után :)
Baktériumok: a legtöbbjük persze meghal. De azért abban nem vagyok biztos, hogy mind.
7/12 anonim válasza:
Ha a bacik ki is pusztulnak, de a vegyszerek?
Ok, tudom, hogy azt sem lehet maradéktalanul eltávolítani a mosással, de azért megnyugtat, hogy legalább megtettem, ami tőlem telik.
meleg(folyó)víz + szappan + körömkefe, én erre esküszöm :D
8/12 A kérdező kommentje:
Anyukám reszelt a sütibe,megkérdeztem,hogy megmosta-e? Ő mondta,hogy nem,csak megtörölte. Mondtam neki,hogy meg kellett volna mosni. Erre ő kiakadt,hogy megtörölte,meg akkor miért nem mondtam hamarabb,meg stb... Mondtam neki,hogy én csak jót akartam,hogy ne az ebolás,koszos négerek fogdosta citromot együk és amúgy meg azt hittem,hogy megmostad,csak nálam szokás,hogy azért megkérdezem. Lassan 60 éves,ezek szerint ő sose mossa meg a citromot reszelés előtt :(
2011. dec. 23. 12:20
9/12 anonim válasza:
A citrom mediterrán területeken terem, kevés néger fogdossa.
10/12 anonim válasza:
én is megmosnám.amúgy szeintem neked volt igazad.ezzel mi a gond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!