Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A pontyfilét érdemes/be kell...

A pontyfilét érdemes/be kell írdalni, mielőtt kirántom?

Figyelt kérdés
Ha beírdalom, nem fog szétesni panírozás közben?

2015. dec. 11. 09:08
 1/1 anonim ***** válasza:
52%

Ha valóban kiszedtél minden szálkát, akkor nem kell beirdalni. Egyébként is a rántott halszelet nem szoktuk irdalni, csak amit sütünk.

Másrészt az irdalást mindig a benne levő szálkákra merőlegesen !!!! végezzük, és nem a szálkákkal párhuzamosan. Ez esetben nem fog a halszelet szétesni!!!

2015. dec. 11. 15:04
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!