A pontyfilét érdemes/be kell írdalni, mielőtt kirántom?
Figyelt kérdés
Ha beírdalom, nem fog szétesni panírozás közben?2015. dec. 11. 09:08
1/1 anonim válasza:
Ha valóban kiszedtél minden szálkát, akkor nem kell beirdalni. Egyébként is a rántott halszelet nem szoktuk irdalni, csak amit sütünk.
Másrészt az irdalást mindig a benne levő szálkákra merőlegesen !!!! végezzük, és nem a szálkákkal párhuzamosan. Ez esetben nem fog a halszelet szétesni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!