Baconba tekert máj? Érdemes előtte egy picit abálni a májat, vagy biztonsággal átsül nyersen is a sütőben?
Figyelt kérdés
2015. nov. 26. 09:27
2/9 anonim válasza:
Én nem szoktam, nagyon hamar átsül.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszi, még annyit kérnék, hogy mondjátok meg, ha egy kis kerámia sütőtálban sütöm, a szalonna ellenére is kenjem ki egy kis olajjal ? Még sosem csináltam, azért ennyi kérdés, bocsi.
2015. nov. 26. 10:07
4/9 anonim válasza:
Én soha nem szoktam kikenni, nem égett még le sosem. A baconben elég sok zsír van, annak elégnek kell lennie.
5/9 klopusz válasza:
Én sem kenem ki soha, és valóban, a bacon zsírja miatt sose fog leragadni.
6/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek !
2015. nov. 26. 11:21
7/9 anonim válasza:
ha sütőben sütöd, teljesen felesleges. Jó étvágyat! :)
8/9 anonim válasza:
Én se kenem és nem abálom.
Jó étvágyat hozzá. Hidegen-melegen is finom, az egyik kedvenc nálunk. Tökéletesen passzol hozzá a majonézes kukorica.
9/9 A kérdező kommentje:
Nektek is köszönöm a választ, éppen most végeztük ki :))
Annyit korrigáltam, hogy a cserép-kerámia tálból, fél óra sütés után áttettem a kis teflon tepsibe, mert a kerámia tálban még mindig a máj saját levében rotyogott..
Így pár perc múlva kész is lett, puha kenyérrel és céklával ettük meg.
Most ebből tanultam, hogy nem mindegy milyen tepsiben vagy sütőtálban sütünk.
Mégegyszer köszi a hasznos válaszokat.(mind az volt )
2015. nov. 26. 12:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!