Szilveszterre hidegtálat szeretnék csinálni. A babona. Miatt tehetek bele baconba tekert csirkemájat?
Figyelt kérdés
2012. dec. 15. 18:58
2/10 anonim válasza:
Szilveszterkor a babona szerint nem lehet csirkét enni, mert hátrafelé kaparja a szerencsédet. Ez vonatkozik minden csirkehúsra, tehát a májra is. De engem a babona nem tartana vissza, nagyon finom a baconba tekert csirkemáj
3/10 anonim válasza:
Ahham.
Ezt nem ismertem...
Akkor gratulálok a kérdezőnek.
Nem fáj az élet?
4/10 A kérdező kommentje:
Miért baj ha az ember babonás?Válaszolni nem volt kötelező simán átléphetted volna a kérdèsem.Boldog Ùj Évet neked!
2012. dec. 15. 19:15
5/10 anonim válasza:
Engem spec nem érdekelnek a babonák, hogy lekopogjam.. D))
teljes nyugalommal eszünk bármilyen szárnyast szilveszterkor is,pl szalonkocsonyát szoktam csirkehúsból,és tojástekercset is, amiben 8 tojás van, vagyis a tiktól ered az is.
lehet, hogy ez a baj, hogy csak kettesem volt eddig a lottón:)
6/10 anonim válasza:
Ne légy morcos, nem kell mindenkit hót komolyan venni:)
7/10 A kérdező kommentje:
A telitalálatos lotto engem is elkerül:)))
2012. dec. 15. 19:20
8/10 A kérdező kommentje:
Nem vagyok morci:)))Csak nem értem miért nem lehez normálisan válaszolni.
2012. dec. 15. 19:23
9/10 anonim válasza:
Most komolyan kérdezed, hogy miért baj?
Pl mert ilyen baromságokat elhisz...
Ami még kevésbé lenne ártalmas, de aki ennyire egyszerű, azt lépten nyomon átverik...
Persze mindenkinek jogában áll hülyének lenni...
10/10 anonim válasza:
Ha hiszel a babonában, akkor ne legyen, esetleg sertés májjal ugyanezt nem lehet megcsinálni? (bocs, ha hülyeséget írok, utálom a májat így nem vagyok ezzel tisztában :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!