Biztonsággal ihatók az utcákon látható kék, nyomó kutakból folyó víz?
Figyelt kérdés
#ivóvíz #utcai kút
2014. júl. 15. 18:57
1/7 anonim válasza:
én sofőr vagyok,járnom kell az országot,és mindig van az autóban egy petpalack víz,azt iszom,és ha kiürül,ilyen kék nyomókutakból töltöm újra,
-még soha semmi bajom nem lett a víztől,
4/7 anonim válasza:
Igen, regen rengetegen abbol ittak. :) gyerekkoromban en is remgeteget ittam belole, es sokkal finomabb izu abbol a viz is ;)
5/7 anonim válasza:
Az is vezetékes víz, csak kint van az utcán!
A jellegzetes kék kutak elsődleges célja ugyanis eredetileg az volt, hogy az utcáról biztosítsák a vezetékes vizet azokon a környékeken, ahol a víz még nem volt bekötve a lakásokba.
6/7 anonim válasza:
Mi is gyakran iszunk belőle ha kirándulunk és otthon is csapvizet iszunk. Még élek és nincsenek egészségügyi gondjaim. (43N)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2014. júl. 16. 10:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!