Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Barnito ételek! Mikor lesz...

Barnito ételek! Mikor lesz látható?

Figyelt kérdés
Ma eddig 5 sárgabarackot ettem meg, és még fogok kb 4 nyers répát. Keddig barnulnom kéne. Mikor lesz látható a barnulás? Tobb ilyen ételt kellene ennem? Segitsetek.

#barnulás #répa #kedd #sárgabarack #barnulásjavájal #strandszeyonra #szépre barnaság
2014. jún. 14. 09:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Napi tobb kilónál lenne észrevehető.....
2014. jún. 14. 09:36
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
És ha kifeküdnél napozni???
2014. jún. 14. 10:00
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Ezt ugye te sem gondolod komolyan? :D
2014. jún. 14. 10:09
 4/14 A kérdező kommentje:
Fehér bőrű vagyok és inkább csak égek.. És az a napozáson szerzett bőr hamar lehámlik.. De én még mindig bizakodok a rendes válaszodokban.
2014. jún. 14. 10:13
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Ezek CSAK arra jó, hogy ha napozol, gyorsabban lesz szined, CSAK EZEKTÖL nem leszel SOHA barna.

Keddig meg kizárt, hogy bármit is változna a szined, ez biológiai lehetetlenség.

Az egyetlen, ami segít, az önbarnító.

2014. jún. 14. 10:15
 6/14 A kérdező kommentje:
Koszonom kedves utolsó.
2014. jún. 14. 10:17
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező az ételek csak akkor segítenek a barnulásban, ha közben napozol is. Természetes megfelelő időben és megfelelő védelemmel.

Csak önmagában a répától nem fogsz barnulni. Hiszen kell a napfény, hogy a benne lévő anyagok hassanak.

Én is fehér vagyok, de nem szoktam megégni, ha odafigyelek. 50-es naptejet használok. Többször is bekenem magam napközben. Nem vagyok végig a napon, hosszú ideig. Főleg nem 12-15 között.

Így is mindig megfog a nap, nem leszek piros. Persze sose leszek csoki, de azért szép színem lesz egy idő után.

2014. jún. 14. 10:17
 8/14 anonim válasza:
100%
Nem hiszem hogy keddig erősen látható eredmények születnének, akármennyire igyekszel is. Használj mondjuk önbarnítót vagy légharisnyát, de csak az ételektől nem leszel barnább, ezek csak a barnaságot hivatottak megőrizni.
2014. jún. 14. 10:40
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

"Keddig barnulnom kéne"

:D Bocs, ez aranyos! Mi lesz kedden?

2014. jún. 14. 11:22
 10/14 anonim ***** válasza:
54%
Ugye tudod, hogy ezeket is túl lehet adagolni olyan szinten, hogy a májad látja kárát?
2014. jún. 14. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!