Főzőtejszínnel készített póréhagymakrémleves meddig fogyasztható hűtőben tárolva biztonsággal?
Figyelt kérdés
Péntek estére csináltam és hétfő délre is akarok vinni ebédre belőle. Nem veszélyes a tejszín miatt addig tárolni és akkor fogyasztani el?2013. febr. 2. 13:32
1/2 anonim válasza:
Annyit még kibír, de utána ha marad, akkor fagyaszd el.
2/2 Kígyómancs válasza:
először szagold meg. ha nem savanykás az illata, akkor forrald fel, és ha nem csapódik ki a fehérje a tejszínből, akkor megeheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!