Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ti leszoktatok vagni a husokro...

Ti leszoktatok vagni a husokrol a zsiros, csimbokos reszeket?

Figyelt kérdés

Anyukam mindig rajta hagyja a kocka ill. a szelet husokon ezeket a cafatokat.

Mar ott tartok, hogy nem szivesen eszek a foztjebol, mert minden falaton ott lifeg valami nyavaja. Szova tettem mar neki, de o akkor se szedi le, mert hogy az is penzbe kerul.

Hozza teszem mielott.......

Kulon elunk, es vendegsegbe szokott athivni.



2017. nov. 15. 15:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
76%
attól függ milyen étel. pörköltnél nem szedem le, mert az is hozzáad a szaftjához és mivel sokáig kell főzni, nem lesz rágós. szelet húsnál leszedem
2017. nov. 15. 15:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/12 anonim ***** válasza:
68%
kockahúson rajta hagyom, a pörköltszaft jobb lesz tőle.
2017. nov. 15. 15:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/12 A kérdező kommentje:

Nem feltetlen diszno/ marha husra gondoltam.

Csirke melle, combja, ugyan ez pulykaval,kacsaval.

Sutve, parolva, mindenhogy.

2017. nov. 15. 15:37
 4/12 anonim ***** válasza:
77%

A csirke/pulyka esetében nem igazán tudom, milyen zsíros cafatok lehetnek rajta, mert ezek eleve nem zsírosak.


De a húsételek esetében (is) a zsír az ízhordozó, ezért nem célszerü anélkül elkészíteni az ételeket. Én személy szerint úgy szoktam - mivel van, aki egyáltalán nem szereti a zsírosabb részeket, hogy ezeket még a felaprítás elött leszedem nagyobb darabokban, és úgy tesezm az ételbe, tálalás elött meg kiszedem , így ha valaki szereti, akkor ö megkaphatja, de a többieket nem zavarja.


Ha csak vendég vagy, akkor meg egyszerüen vágd le a hásdarabokról a nem tetszö részeket és hagyd a tányérodon. (Meg esetleg elmesélheted az én módszeremet, akkor nem kell kidobnia, neked meg kerülgetni ezeket a részeket)

2017. nov. 15. 15:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/12 anonim ***** válasza:
65%
Én mindenről leszedem. Már a látványától is rosszul vagyok.
2017. nov. 15. 15:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/12 anonim válasza:
84%
Ez attol fugg ki mit szeret. En peldaul nem tudom elkepzelni, hogy ragos hust egyek, vagy legyen benne 1-2 porcdarab, amire veletlen raharapok, mert en szo szerint hanyok tole, vagy reflexszeruen kikopom. De peldaul a lassan sutott oldalason imadom a zsirt, ami puha, mint a vaj, azzal semmi problemam nincs, mivel az nem recseg, ha raharapok :)
2017. nov. 15. 15:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/12 anonim ***** válasza:
48%

Az utolsó válaszoddal elárultad, hogy igazából csak Te vagy finnyás, merthogy egy csirkemellen aztán egészen biztosan semmilyen zsíros rész meg "csimbók" nincsen.

Ezek után mit szeretnél hallani?

Hogy más is ilyen hitvány finnyás-e, mint Te?

Igen, gyerekek szoktak ilyenek lenni 10 éves kor alatt.

2017. nov. 15. 16:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/12 A kérdező kommentje:

Combokon is van zsir, nagyon minimalis , de van. Ilyen sargas/ fehes szinu cafat. Na az sules utan atalakul ilyen kocsonyava.

Nem tartom magam finnyasnak, de egytol az egytol tenyleg hanyi tudnek.

Meg persze levagom , amirol tudom. De egy brassoit vagy porkoltet ne keljen mar falatonkent atnezni. Ezeket az eteleket egyebkent siman megcsinalom csimbokok nelkul, zsirral keszitve , es semmi kulonbseget nem erzek, csak annyit, hogy sokkal jobb izuen esik.

2017. nov. 15. 16:07
 9/12 anonim ***** válasza:
37%
Bolti csirkén még véletlenül sincs zsíros rész, legfeljebb a bőr van rajta. De a pörkölt, brassói is jobb zsíros húsból, csak tudni kell megfőzni. Ha először a zsíron jól átpirítják,akkor a kész ételben nincs zsíros cafat.
2017. nov. 15. 16:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/12 anonim ***** válasza:
79%

Igen, mert én a kedvesemmel ellentétben imádom.


Ő kapja a száraz részét, én meg főzök egy külön pörköltet pl a zsírosabb dolgokból :)


28n

2017. nov. 15. 16:34
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!