Rezsón sokáig tart meg főzni?
OFF:
Cipeltesd a pároddal a gázt, mindenképpen a legolcsóbb megoldás!:)
Indukciós laphoz nem jók azok az edények, amiket most használsz.
Fontold meg, hogy veszel egy molnárkocsit a palackszállításhoz, szerintem a hajad kihullik, mire a rezsón felforr a víz. Egyébként ez a lényeg: ha a víz felforrt, onnantól ugyanannyi idő alatt fő meg az étel, mert így is-úgy is 100 fokon fő. Ezért is nem érdemes erősen forralni, hiszen attól nem lesz melegebb.
Sajnos a rezsóról sok okosat nem tudok mondani, bár hagyományos villanytűzhelyünk volt gyerekkoromban, hasonló lehet. Ha észnél van az ember, lehet ügyeskedni vele, hamarabb lekapcsolni, mivel lassan hűl ki. Ha meg ki akar futni valami, akkor nem elég lekapcsolni, félre is kell húzni gyorsan. De majd megtanulod :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!