Mit csináljak, hogy a kavargatás ellenére se égjen le a pudding vastag fenekű lábasban, ha rezsón főzöm?
Figyelt kérdés
#vastag fenekű lábas rezsó
2017. márc. 17. 15:31
1/5 anonim válasza:
Kavargatás mellett biztosan nem ég le, és nem fullon kell tolni.
Kisláng, vagy villanyon a legkisebb fokozat.
3/5 anonim válasza:
Alulra teszel egy nagyon edényben vizet forrni és a puddingos edényt ebbe (A vízbe) állítod, és úgy fözöd kevergetve. Így garantáltan nem ragad le, kivéve, ha az edény alja eleve karcos.
4/5 anonim válasza:
Kavargatás ellenére biztos nem fog leégni.
5/5 anonim válasza:
Legkisebb rózsán legkisebb lángon. Nekem soha nem ég le kavargatás mellett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!