Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit csináljak, hogy a kavargat...

Mit csináljak, hogy a kavargatás ellenére se égjen le a pudding vastag fenekű lábasban, ha rezsón főzöm?

Figyelt kérdés

#vastag fenekű lábas rezsó
2017. márc. 17. 15:31
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Kavargatás mellett biztosan nem ég le, és nem fullon kell tolni.

Kisláng, vagy villanyon a legkisebb fokozat.

2017. márc. 17. 15:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Dupla falú edény
2017. márc. 17. 17:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Alulra teszel egy nagyon edényben vizet forrni és a puddingos edényt ebbe (A vízbe) állítod, és úgy fözöd kevergetve. Így garantáltan nem ragad le, kivéve, ha az edény alja eleve karcos.
2017. márc. 17. 17:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
67%
Kavargatás ellenére biztos nem fog leégni.
2017. márc. 17. 19:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Legkisebb rózsán legkisebb lángon. Nekem soha nem ég le kavargatás mellett.
2017. márc. 18. 07:41
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!