Brownie! Túl sokáig sütöttem, vagy még kellett volna?
Figyelt kérdés
Betettem a brownie-t sülni, 20 percet írt a recept, percre pontosan kivettem, mert ha túlsütöm, nem lesz jó. A tetején ilyen nagyon furcsa zacskó-szerű réteg lett, majd (amikor már kihűlt) alig tudtam felvágni, ragadt az egész és a zacskószerű cucc darabokban hullott le a tetejéről. Holnap megint meg akarom csinálni, de most akkor túl sokáig sütöttem, vagy túl kevés ideig, vagy mi volt a baj?
Köszi!
2016. nov. 2. 21:43
1/2 anonim válasza:
Nem szabad túl sokáig kevergetni, jó nedves, ragacsos legyen a tészta. Tényleg nem szabad sokáig sütni. Akkor jó, ha megnyomod az ujjaddal, kívül már van egy ropogós réteg, de belül még lágy.
2/2 szaszaa11 válasza:
Ne haragudj, de az ahogy a mai sikerükt teljesen jó! A brownie ilyen! Legalább is én még csak ilyet láttam, pedig dolgoztam már magas színvonalú éttermekben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!